Мисия Кафетерия

От основаването си в началото на 2012 година заведението ни има за цел да наложи най-високи стандарти в предлагането на качествени храни и напитки, приготвени на място от екип от професионалисти с изцяло чисти, натурални и био съставки.

Кафетерия е място за будни и търсещи хора, без значение дали спазват веган режим, дали са диабетици или просто предпочитат да консумират чисти и натурални храни и напитки в приятна атмосфера на едно от местата с най-добрата гледка в центъра на София. Допълнително удобство за нашите клиенти е наличието на безплатен безжичен интернет.

Можем да разказваме много за качествата и предимствата на храните и напитките, които ще ви предложим, но нищо не може да се сравни с това да ги опитате на място, ако вече не сте част от редовните ни клиенти.

Екип

Екъпит ни се състои от опитни сладкари и пекари, които майсторят ежедневно вкусни и здравословни торти, сладкиши, баници, кишове с брашно от лимец, кексчета, курабийки и много други. Баристите ни са изключителни професионалисти, признати заради техническите им умения, артистичност в приготвянето на напитките и отдадеността и любовта към работа. Сервитьорите ни ще ви посрещнат винаги с усмивка и разбиране и ще се постарят денят ви да бъде още по-прекрасен.

Продукти и напитки

Предлаганите топли и студени чайове са напълно натурални, без оцветители, изкуствени аромати и есенции.

В заведението предлагаме автентично италинаско кафе от Неапол с марката Кимбо 100% Арабика.

В асортимента ни са включени разнообразни смутита със супер храни и пресни плодове, веган напитки с ядкови млека, домашно приготвени лимонади от пресни лимони и портокали и много други.

За подслаждане използваме кафява нерафинирана захар и натурален пчелен мед от гарантирано чисти райони, а за прочутото ни виенско кафе изпозлваме приготвената на място бита млечна сметана.

Използваме изцяло натурални продукти, студено-пресовани масла, млечни продукти от животински произход, пресни яйца, пълнозърнести и безглутенови брашна, брашно от лимец, сурови ядки и семена, сушени плодове, пълнозърнести тахани, сурово какао, белгийски висококачествен шоколад, пчелен мед, кафява нерафинирана тръстикова захар. Не използваме изкуствени аромати, подобрители и консерванти.

Изпълняваме поръчки за цели торти с декорация, домашна баница, кишове с брашно от лимец, кексчета, курабии, гризини и бонбони.

Адрес и работно време

гр. София, бул. Кн. Мария Луиза 9-11

Работно време: 8:00-22:00 понеделник-неделя

За резервации: 

+359 885 681 480, caffetteria.center@gmail.com


Намираме се непосредствено до Метростанция Сердика, спирка на линии 1 и 2.

Възможност за паркиране на бул. Кн. Мария Луиза и ул. Трапезица в Зелена зона или на паркингите в съседство: на бул. Кн. Мария Луиза и на ул. Георг Вашингтон.

Desktop Site
www